2007.10.25

Tjo vilken dag, sol som tusan idag. Ska ut å gå med Allis senare iallafall.
Somnade framför datorn igår, jag som bara skulle vila ögonen tio minuer, jag vaknade tio i tolv, sen ringde älskling. Han ville ha hjälp.

Nu ska jag ut å gå med vovven! Jag gick vid Östafors med Allis.
Syns de kanske?

     

     


För jag fick ett samtal nyss, från en man från Bromölla Kommun, han sa att jag skulle ringa Sven (rektorn på Humleskolan) angående en praktikplats. Sen skulle jag till arbetsförmedlingen å skriva på papper sen ska jag ta å ha 4 veckor på min gammla älskade skola! Tjo! Nu slipper jag gå hemma hela tiden, men vem ska då ta hand om Allis älskling?! Huuu.

       
Såhär glad är jag nu!


Och nu undrar jag vad jag vill äta för min mage skriker efter mat!

Tillägg: Getkillingar utan tänder älskar jag! Dom är så söta, stoppa deras munnar fulla med fingrar. Tillslut upptäcker man att dom börjar få kindtänder, å då gör det ont i alla fingrar. Men myyys, jag ska ha en getkilling. Det är säkert lika mysigt att stoppa fingrar i munnen på små barn, men kanske inte lite roligt. Getterna låter konstigt också. Pojkgetterna luktar också, med dom där luktpåsarna dom har under hakan. Men när dom kissar luktar det: apa-kompost-avlopp-svett-kamel-amoniak-och blä. Fy för jissu namn, aldrig jag ska vara i närheten av en pojkget som kissar igen.

Idag minsan

Ja, för idag kör älskling med min bil å hans bil är hemma. Vilket innebär att det är jag som bestämmer över den idag. Tvättat den nyss iaf, tillochmed fälgarna, å de behövdes.

Före ↓
image80   image81
Före

Efter ↓

image82   image83
Efter
Samma fälg med bara 10 minuters mellanrum :) Gudarna vad jag är D U K T I G !


image84
Å älsklingens bil nytvättad, av mig :)


Kommer minsan fler bilder sen och ett omdöme av Henrik :)image85  image86
Vad säger Allis på dessa två bilderna? Mys med mig kanske?image87
Dock bara nytvättad. Imorgon blir det ännu fler bilder :) Nöjd som fanken är jag.

image88
Allis :)

RSS 2.0